Onze diensten

Onze Diensten

Uitzendbureau hET biedt u het gemak van een flexibele schil voor incidentele, kortlopende of structurele projecten

Wilt u uw flexibele schil uitbreiden?

Uitzendbureau hET bouwt aan langdurige relaties, is ambitieus en biedt in de uitzendsector de kwalitatief meest hoogwaardige dienstverlening. Onze groep uitzendkrachten is speciaal geselecteerd op hun kwaliteiten en vormen de basis van ons succes.

Vraag offerte aan
Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau hET is gespecialiseerd in het uitzenden/detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers. Uitzenden kan voor langere tijd, maar ook al op basis van een aantal uren per week. Als het gaat om een langere periode met een vooraf gestemde einddatum is detachering bij ons tevens mogelijk. Omdat we bij plaatsing blijven informeren of alles naar wens verloopt houden we het contact bij zowel u als de uitzendkracht persoonlijk. Oftewel: korte lijnen, snel handelen en optimale service!

Meer informatie aanvragen
hET Automotive

Wij zijn gespecialiseerd in de automotivesector en zijn actief in Nederland, Duitsland en België. Dit is als initiatief vanuit de branche ontstaan omdat er in Nederland een groot tekort bestaat aan vakkundig, geschoolde en gemotiveerde autoschadeherstellers en automonteurs.

Vakmensen uit Europa

Wij bemiddelen in Nederlandse, Hongaarse, Roemeense, Letse, Bulgaarse, Portugese, Poolse en Spaanse vakmensen die hun talenten graag in willen zetten in Nederland. Naast het feit dat dit stuk voor stuk vakmensen zijn, spreken zij de Engelse en/of Duitse taal. Wij zorgen ervoor dat jij jouw klanten kunt blijven bedienen en nemen je de werving en selectie graag uit handen. Omdat wij persoonlijk zeer veel ervaring hebben in deze branche kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen.

Meer informatie aanvragen
Bemiddeling voor ZZP’ers

ZZP-bemiddeling betekent dat we bemiddelen tussen zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) en opdrachtgevers. Het voordeel van ZZP’ers is dat zij vaak beschikken over specifieke vaardigheden die passen bij jouw opdracht. Wij matchen jullie dan ook graag! Zoek je iets in de bouw? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben met bouwspecialist Weijerseikhout ‘WE Bouwen’ opgericht. Door deze verbinding van professionalisme en de ervaring van ons beide, zijn we een uitstekende partner voor de bouwwereld. Zo hebben we niet alleen een ruim aanbod van ZZP-opdrachten in heel het land, maar beschikken we ook over een groot netwerk van bedrijven die graag ZZP’ers inschakelen. We kijken er dan ook naar uit om samen met jou aan de toekomst te bouwen!

Meer informatie aanvragen
Werving & Selectie

Met een uitgebreide database aan werknemers selecteren wij altijd een kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel.
Tijdens het gehele proces van werving, selectie en het daadwerkelijk aan de slag gaan wordt u en de kandidaat begeleid door een van de accountmanagers van hET.

hET tarief voor werving en selectie bestaat uit een vast bedrag bij in dienst treden (percentage van het jaarinkomen) of er kan gekozen worden voor een zogenaamde kickback fee per geplaatste kandidaat.

Meer informatie aanvragen
Flexpool voor evenementen

Uitzendbureau hET levert ook horeca personeel op verschillende evenementen. Wij beschikken daarmee over een ervaren horeca Flexpool, die op oproepbasis (kort- en langdurig) voor al uw evenementen klaar staan. Zij verzorgen dan ook met regelmaat dagjes werk binnen de horeca. Door onze flexpool kunnen wij vaak  al binnen een dag schakelen!

Meer informatie aanvragen
hET Inhouse

Wanneer u als klant kiest voor onze inhouse dienstverlening, nemen wij binnen uw bedrijf uw zorgen uit handen. Afhankelijk van uw inleenvolume zijn één of meerdere consulenten van Uitzendbureau hET, één of meerdere dagdelen, bij u op locatie aanwezig. Door deze fysieke aanwezigheid zijn wij één met uw organisatie. Daarbij hebben we hierdoor ook meer kennis van de bedrijfsomgeving, interne processen en werkomgeving. Hierdoor kunnen we een hogere kwaliteit van het flexibel personeel waarborgen. Ook voor personele vraagstukken kunt u bij ons terecht. Naast het beheren en managen van de flexibele schil, bieden wij namelijk verregaande dienstverlening aan die veel gemak en kostenbesparingen biedt.

Meer informatie aanvragen
hET zorgt ook voor jou

Door de toenemende vergrijzing en het stijgend bewonersaantal in Nederland neemt de vraag naar verzorgend personeel toe. Het aanbod is kleiner dan de benodigde capaciteit en daardoor ontstaat behoefte aan vaste/flexibele hulp.

Uitzendbureau hET ondersteunt zorg- en welzijnsinstellingen bij het efficiënt en effectief inzetten van zorgpersoneel. Wij proberen hier ook een brug te vormen door waar nodig beroepsgeoriënteerde omscholing aan te bieden. Daarbij kijken wij ook naar de problematiek binnen de zorg- welzijnsinstelling aangezien wij streven naar de beste match. Hierdoor kunnen wij de jeugdzorg tot ouderenzorg voorzien van het juiste personeel. De werkzaamheden die onze medewerkers verrichten gaan van lichte verzorging zoals helpen met douchen, aankleden en koken van een maaltijd tot en met intensieve verzorging en het geven van specialistisch advies.

Meer informatie aanvragen