Over ons
  • Home
  • Voor werkgevers

Onze diensten

Uitzendbureau hET is goed in de juiste mensen op de juiste plek zetten. Voor korte of lange tijd, incidenteel of voor vast. We geloven in bouwen aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Dat doen we door de kwalitatief meest hoogwaardige dienstverlening te bieden. En welke dienst dat dat is, bepalen we altijd samen met u.

Maar om u alvast een indruk te geven van waar wij ons in specialiseren, zetten we hier onze diensten op een rijtje.

waarom u hET kiest

  • Veel kennis van de markt, HR en bedrijfsprocessen
  • We schakelen snel, zijn flexibel en houden persoonlijk contact
  • Onze uitzendkrachten zijn gekwalificeerd, betrouwbaar en werken hard
  • We zoeken altijd naar de beste oplossing voor iedereen
  • Kwaliteit staat voor ons voorop, in alles wat we doen

Uitzenden & detacheren

Onze basis en specialisme: uitzenden en detacheren. Als u op zoek bent naar parttime of fulltime medewerkers voor korte of lange tijd, bent u bij Uitzendbureau hET aan het juiste adres. U geeft aan wat u nodig hebt en wij selecteren de uitzendkrachten die het best aansluiten bij uw organisatie en wensen. We bieden flexibele oplossingen en staan klaar om uw nieuwe medewerkers te vinden.

We onderhouden regelmatig contact met u en de uitzendkracht om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Korte communicatielijnen, snelle actie en optimale service.

Werving & selectie

Mensen moeten doen waar ze goed in zijn. Dat geldt voor onze mensen, maar ook voor u. Dus heeft u niet genoeg tijd of kennis voor de werving en selectie van nieuw personeel? Laat het over aan Uitzendbureau hET. Onze accountmanagers nemen het hele proces voor u over en regelen alles van vacaturetekst tot aan het contract.

Kies voor een vast bedrag bij indiensttreding (percentage van jaarinkomen) of spreek een kickback fee per geplaatste kandidaat af. 

hET Food

Uitzendbureau hET levert hoogwaardig personeel aan de foodsector in Nederland en Duitsland. Omdat we de branche goed kennen, weten we wat u nodig heeft. Onze 'foodies' zijn meteen beschikbaar en bekend met hygiëneregels. Hierdoor wordt de inwerktijd enorm versneld. Ze zijn een waardevolle aanvulling op productie en logistiek. Zo kan uw eigen personeel zich blijven focussen op hun corebusiness. 

Daarnaast zetten we graag de extra stap en denken we mee met bestaande bedrijfsprocessen rondom personeel.

hET Automotive

In Nederland, Duitsland en België is een groot tekort aan vakkundige, geschoolde en gemotiveerde automonteurs en -schadeherstellers. Om dat gat op te vullen, hebben we deze speciale dienst opgezet. Onze vakmensen komen uit heel Europa. Talenten uit Nederland, Hongarije, Letland, Bulgarije, Portugal, Polen, Roemenië en Spanje die graag bij u aan de slag gaan. Naast hun kwalificaties spreken ze ook Engels en/of Duits.

Evenementen flexpool

Organiseert u binnenkort een congres, festival of ander evenement? Dan kan goed horecapersoneel niet ontbreken. Uitzendbureau hET heeft over de jaren een grote en ervaren flexpool met horecapersoneel samengesteld. Iedereen in de pool is op oproepbasis beschikbaar voor al uw evenementen, hoelang het ook duurt.

hET Inhouse

Wilt u het hele recruitmentstuk aan een specialist overlaten? Maar heb je niet fulltime iemand nodig? Dan komt hET gewoon inhouse bij u. Afhankelijk van wat u nodig heeft, werkt een consulent van Uitzendbureau hET één of meer dagen bij u op locatie. Hierdoor hebben wij meer inzicht in het bedrijf, de werkomgeving en interne processen en kunnen wij nog beter voor u werven. Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen bij andere personeels- en HR-kwesties. En omdat wij het verlengstuk van uw HR-afdeling zijn, kunt u de focus houden op uw core business.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat wij doen of hoe we jou verder kunnen helpen?