Over ons

Dit is Uitzendbureau hET

Ambitieus, bevlogen en professioneel. We zijn een internationaal uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Daar zetten wij ons elke dag met veel plezier voor in. Geen vraag is ons te gek, we vinden altijd een oplossing die voor iedereen werkt. En werken alleen met de beste en meest gemotiveerde internationale medewerkers.

  • Persoonlijk contact
  • Resultaatgericht
  • Ambitieus
  • Professioneel

hoe wij hET zien

Voor ons is werk meer dan alleen een baan. Het werk dat je doet, moet op een positieve manier bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je moet er plezier uit halen, ervan kunnen groeien. Jij moet gewoon kunnen doen waar je goed in bent. Wij zijn er voor de rest.   

Wij willen de wereld van werk verder ontwikkelen. Voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, politici, eigen medewerkers en de maatschappij als geheel. Mensen in hun kracht zetten. Ambitieus dat we zijn, willen we dat natuurlijk voor de hele wereld. Maar we beginnen met onze thuismarkten Nederland en Duitsland.

hET team

Dit zijn de toppers die voor jou aan het werk gaan. Altijd met een lach, altijd met veel zin. Ze werken hard en gaan voor het beste resultaat. Zodat de wereld van werk stap voor stap beter en professioneler wordt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het werk dat wij doen is onlosmakelijk verbonden met de maatschappij. We verbinden mensen aan werk en helpen iedereen zo weer verder. Dat proberen we zo verantwoord mogelijk te doen. En het liefst ook duurzaam. Samen werken we zo aan het behouden van een leefbare wereld. Dus rijden we bij Uitzendbureau hET onder andere slim en zuinig. En waar het kan elektrisch.

Volledig elektrisch

Daarom hebben we de laatste jaren geïnvesteerd in elektrische auto’s. We werken toe naar een volledig elektrisch wagenpark, inclusief voldoende laadpalen bij onze huisvestingen.

Ook proberen we de reisafstand van woning naar werkplek te minimaliseren. Door mensen dichtbij of in hun woonplaats aan het werk te zetten, beperken we de CO2-uitstoot zoveel mogelijk. Bewustwording is voor ons de eerste stap. Daarom delen we ook informatie over duurzamer leven met onze medewerkers, zodat zij weten wat zij zelf kunnen doen.

Sponsoring

Naast de focus op duurzaam ondernemen, kijken we ook hoe we op lokaal de maatschappij kunnen ondersteunen. Zo sponseren wij een aantal lokale initiatieven en goede doelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat wij doen of hoe we jou verder kunnen helpen?