Arbeidsmigranten informatie

Wij zijn er voor arbeidsmigranten.

Geen zorgen thuis, is productief op de werkvloer.

Bij Uitzendbureau hET is alles geregeld voor de arbeidsmigrant!

Zorgverzekering op maat

Iedereen die 18 jaar en ouder is en in Nederland loon, een uitkering of pensioen ontvangt is verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten, dus ook arbeidsmigranten. Uitzendbureau hET kan jou als werknemer hierbij helpen. Wanneer je nog geen zorgverzekering hebt afgesloten, kunnen wij je aanmelden voor de collectieve zorgverzekering bij Zorg & Zekerheid. Vervolgens houden wij de te betalen premie wekelijks op het loon in, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Voor meer informatie over Zorg & Zekerheid verwijzen we je graag door naar de website https://www.zorgenzekerheid.nl

 

Veiligheid en kleding

Uitzendbureau hET is VCU gecertificeerd en mede hierdoor dragen wij zorg voor de veiligheid van onze medewerkers op de werkvloer. Wanneer je aan het werk gaat voor Uitzendbureau hET ontvang je alle benodigde informatie en persoonlijke beschermingsmiddelen die jij nodig hebt om jouw werk veilig en accuraat uit te kunnen voeren. Ga je aan het werk bij een VCA gecertificeerde onderneming? Dan ontvang je kosteloos een VCA leerboek van Uitzendbureau hET en wordt het eerste VCA examen volledig vergoed.

Vervoer

Wij leveren maatwerk en denken graag met je mee. Is vervoer een obstakel voor jou om naar het werk te kunnen gaan? Dan gaat Uitzendbureau hET graag met jou op zoek naar een passende oplossing. Met een wagenpark bestaande uit meer dan 60 auto’s, hoeft vervoer nooit hÉT probleem te zijn.

 

Huisvesting

Uitzendbureau hET is geaccrediteerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Dit betekent voor jou dat de ter beschikking gestelde woning voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Deze norm kent de onderdelen ruimte, privacy, sanitair, veiligheid, hygiëne, (informatie-)voorzieningen, brandveiligheid en goed werkgeverschap. Aan elk van deze onderdelen worden specifieke eisen gesteld waarbij de handhaving hierop jaarlijks wordt gecontroleerd. Zo ben je als werknemer van Uitzendbureau hET verzekerd van een goede woonplek.

Meer weten over deze normering en de eisen die worden gesteld? Lees dan eens verder op https://www.normeringflexwonen.nl/de-norm

Bij klachten in of rondom onze huisvesting kunt u bellen naar 024-3888123 of mailen naar info@uitzendbureau-het.com

Klacht indienen

Heb je nog een vraag?

Neem dan contact op.