Over hET

Uitzendbureau hET

werkt voor jou

Wie is hET?

Uitzendbureau hET is al bijna 25 jaar een toonaangevend business partner en preferred supplier voor goede, betrouwbare uitzendkrachten voor zowel de Nederlandse als Duitse markt. Wij streven naar procesverbetering bij onze opdrachtgevers en hierdoor weten wij ons te onderscheiden. Onze uitzendkrachten zijn speciaal geselecteerd op hun kwaliteiten en vormen de basis van ons succes.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Uitzendbureau hET is naast het maken van de juiste combinaties tussen opdrachtgever en werknemer bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn ons ervan bewust wat voor een impact wij als mensen hebben op de wereld. Hiervoor zijn wij met z’n allen verantwoordelijk en moeten dan ook met zijn allen zorgen dat de wereld zo leefbaar mogelijk blijft.

Hoe duurzaam ondernemen er bij hET uitziet;
Naast slim en zuinig rijden heeft hET geïnvesteerd in elektrische auto’s en willen wij er de komende jaren voor zorgen dat waar mogelijk het gehele wagenpark over gaat naar elektrische auto’s. Bij een aantal huisvestigingen zijn al laadpalen geplaatst en in de toekomst moeten alle huisvestigingen voorzien zijn van laadpalen. Daarnaast zorgen wij dat de werknemers zo dicht mogelijk bij de locatie wonen waar zij aan het werk zijn, om te voorkomen dat er lange afstanden gereden moeten worden. Dit allemaal om de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te beperken.

Onze medewerkers worden zowel bij ontvangst als bij de huisvestiging op de hoogte gesteld van duurzaam leven. Hierin wordt informatie gegeven over hoe duurzaam te leven en wat ze kunnen doen om zoveel mogelijk bij te dragen aan een betere wereld. Deze informatie is beschreven in elke taal, zodat het voor onze medewerkers duidelijk is.

Maatschappelijke betrokkenheid is een aandachtspunt binnen hET. Door het sponsoren van lokale goede doelen geven wij iets terug aan de samenleving.

 

Waarom hET?
  • Een van onze kernwaarden is persoonlijk contact. Hierdoor bieden wij de juiste begeleiding, weten wij kwaliteit te waarborgen en staan wij voor een optimale dienstverlening.
  • We zoeken naar resultaatgerichte oplossingen en staan hierbij voor professionaliteit en kwaliteit.
  • Onze uitzendkrachten werken hard, zijn betrouwbaar en ontvangen conform cao een eerlijke beloning.
  • Wij zorgen voor een optimale balans tussen de bezetting binnen een afdeling en de benodigde capaciteit. Dit leidt tot een hoge klanttevredenheid.
  • Wij bieden een all-in concept door onder andere zowel uitzenden, bemiddeling als een inhouse dienstverlening aan te bieden. Daarbij hebben wij een breed scala aan uitzendkrachten waardoor wij de vaste partner voor al uw personeel zijn.

 

hET tarief

Uitzendbureau hET werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten van de ABU. Op grond van de wet- en regelgeving hebben uitzend- en/of payrollkrachten recht op gelijk loon voor gelijk werk. Dit betekent dat het uurloon wordt bepaald aan de hand van de inlenersbeloning. Hierdoor krijgt u geen scheve gezichten op de werkvloer. Op het bruto uurloon hanteren wij vervolgens een vaste omrekeningsfactor.

 

De visie van hET

Uitzendbureau hET wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. In die samenleving wil Uitzendbureau hET op een verantwoorde manier invulling geven aan flexibiliteit en digitalisering, waarbij het vinden van goede medewerkers wordt gecombineerd met het ontzorgen van opdrachtgevers.

 

De missie van hET

Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, politici, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. Mensen in hun kracht zetten. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkten Nederland en Duitsland.

Wat wij doen

Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau hET is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers.

Meer informatie
Werving & Selectie

Met een uitgebreide database van werknemers selecteren wij altijd een matchende kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel.

Meer informatie
hET Inhouse

Wanneer u als klant kiest voor onze inhouse dienstverlening, nemen wij binnen uw bedrijf uw zorgen uit handen.

Meer informatie

hET per branche

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Je zit nergens aan vast

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienstverlening en hET tarief.