Over hET

Uitzendbureau hET

werkt voor jou

Wie is hET?

Uitzendbureau hET is al bijna 20 jaar een toonaangevend business partner en preferred supplier voor goede, betrouwbare uitzendkrachten voor zowel de Nederlandse als Duitse markt. Wij streven naar procesverbetering bij onze opdrachtgevers en hierdoor weten wij ons te onderscheiden. Onze uitzendkrachten zijn speciaal geselecteerd op hun kwaliteiten en vormen de basis van ons succes.

 

 

Waarom hET?
  • De juiste begeleiding. Door een van onze kernwaarden “persoonlijk contact” weten wij de kwaliteit te waarborgen en staan wij voor een optimale dienstverlening.
  • Uitzendbureau hET zoekt naar resultaatgerichte oplossingen en staat voor kwaliteit en professionaliteit.
  • Onze uitzendkrachten ontvangen conform CAO een eerlijke beloning, werken hard en zijn betrouwbaar.
  • Een optimale balans tussen de bezetting binnen een afdeling en de benodigde capaciteit van de vraag leidt tot een hogere klanttevredenheid.
  • Een all-in concept en breed scala aan zowel EU als regionale uitzendkrachten waardoor Uitzendbureau hET de vaste partner voor al uw personeel is.
hET tarief

Uitzendbureau hET werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten van de ABU. Op grond van de wet- en regelgeving hebben uitzend- en/of payrollkrachten recht op gelijk loon voor gelijk werk. Dit betekent dat het uurloon wordt bepaald aan de hand van de inlenersbeloning. Hierdoor krijgt u geen scheve gezichten op de werkvloer. Op het bruto uurloon hanteren wij vervolgens een vaste omrekeningsfactor.

 

De visie van hET

Uitzendbureau hET wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. In die samenleving wil Uitzendbureau hET op een verantwoorde manier invulling geven aan flexibiliteit, waarbij het vinden van goede medewerkers wordt gecombineerd met het ontzorgen van opdrachtgevers door hen taken en lasten uit handen te nemen.

 

De missie van hET

Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, politici, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook onze thuismarkten Nederland en Duitsland.

Wat wij doen

Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau hET is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers.

Meer informatie
Bemiddeling Voor ZZP’ers

Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik maken van de diensten van een ZZP’er aan ZZP’ers met de juiste vaardigheden.

Meer informatie
Werving & Selectie

Met een uitgebreide database van werknemers selecteren wij altijd een matchende kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel.

Meer informatie
hET Inhouse

Wanneer u als klant kiest voor onze inhouse dienstverlening, nemen wij binnen uw bedrijf uw zorgen uit handen.

Meer informatie

hET per branche

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Je zit nergens aan vast

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienstverlening en hET tarief.