Uitzendbureau hET leidt jou op!

Terug naar nieuws overzicht.
25 november 2020

Uitzendbureau hET leidt jou op!

Uitzendbureau hET zorgt voor jou! Daarom gaan wij nu ook actief beginnen met omscholing!

De druk in de zorg blijft onverminderd hoog en de vraag naar verzorgend IG personeel blijft toenemen. Daarom zijn wij begonnen met het opleiden van één ieder die een toekomst ziet in de zorg zodat zij als gekwalificeerd zorgmedewerker aan de slag kunnen. Op die manier probeert Uitzendbureau hET mee te bewegen met de vraag en verbreden wij onze mogelijkheden om de zorg te ondersteunen.

Als verzorgend-IG medewerker voer je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden uit. ‘’IG’’ staat voor individuele gezondheidszorg. De taken variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen, het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen.

Heb jij affiniteit met de zorg of ben jij door de coronacrisis (noodgedwongen) toe aan verandering/omscholing? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden in kaart te brengen! Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 024 – 3888123 en natuurlijk 24/7 per mail bereikbaar via hetwerkt@uitzendbureau-het.com !

Uitzendbureau hET zorgt ook voor jou! Zorg jij voor een ander?