Uitzendbureau hET erkend FOCWA leverancier

Terug naar nieuws overzicht.
20 oktober 2021

Zoals bekend hecht hET waarde aan haar certificeringen die bijdragen aan het kwaliteitskeurmerk. Door de overname van Werx heeft Uitzendbureau hET Automotive de mogelijkheid gekregen om samen met FOCWA aan de slag te gaan om het personeel voor alle aangesloten leden te kunnen leveren. Wij zijn trots op deze uitbreiding en toevoeging aan ons kwaliteitskenmerk.

Wat doet focwa?

Alle activiteiten van FOCWA zijn erop gericht om leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen. Dat gebeurt via belangenbehartiging en ondersteuning op velerlei terreinen. Zoals bij sociaal-economische aangelegenheden, maar ook op gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations. FOCWA fungeert als een platform en kenniscentrum waar alle leden voor elke vraag terecht kunnen. Daarnaast werkt FOCWA continu aan haar positionering bij consumenten én bedrijfsleven, als symbool van kwaliteit en professionaliteit. Voor bedrijven, die als FOCWA bedrijf willen (blijven) opereren, voert FOCWA een helder selectiebeleid met jaarlijkse controles.

Dit is een mooie stap in de richting van een kwalitatief goede dienstverlening voor Uitzendbureau hET Automotive. Wij zijn nog lang niet klaar en zullen ons verder gaan ontwikkelen in deze branche dus houdt hET in de gaten.