Uitzendbureau hET helpt!

Terug naar nieuws overzicht.
11 november 2020

Tussen februari en eind juli verdwenen 125.000 banen in Nederland als gevolg van de coronacrisis. Dat heeft uitkeringsinstantie UWV bekend gemaakt. Bij uitzendbureaus verdwenen de meeste banen (31.000). Specialistische zakelijke dienstverlening telde 15.000 banen minder. In de horeca sneuvelden 12.000 banen, in de cultuur, sport en recreatie nog eens 10.000 banen. Deze sectoren werden direct getroffen door de coronamaatregelen. Het UWV verwacht ondanks de aankondiging van nieuwe steunmaatregelen dat er nog meer banen zullen verdwijnen.

Uitzendbureau hET helpt mensen verder. Dit doen wij door heel hard te werken, creatief, innovatief en flexibel te zijn. Wij kijken verder dan de huidige, of laatste branche waar je in actief bent, of bent geweest. zo kijken wij ook naar waar op dit moment vraag naar is en bespreken we dit als mogelijkheden met onze kandidaten. Als uitzendbureau hebben wij een breed netwerk in verschillende branches, en verbinden wij graag verschillende groepen met elkaar. Zo zijn wij onze zorg campagne begonnen “Uitzendbureau hET zorgt ook voor jou!” Waarin we de Zorg en Horeca met elkaar verbinden.

Uitzendbureau hET werkt ook voor jou! Wij staan 24/7 voor jou klaar!

Ben jij je baan verloren of  op zoek naar een nieuwe uitdaging? hET helpt! Bel nu naar 024-3888123 of stuur een mail naar hetwerkt@uitzendbureau-het.com

Bron: ANP