Uitzendbureau hET heeft Werx en BAS-Netwerk per 1 oktober overgenomen

Terug naar nieuws overzicht.
1 oktober 2021

Wij zijn erg verheugd u te vertellen dat Uitzendbureau hET de krachten gaat bundelen met Werx en BAS-Netwerk.

Zo kunnen wij u nóg beter van dienst zijn

Al bijna 20 jaar streven wij naar procesverbetering bij onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij ons al sinds jaar en dag te onderscheiden. Per 1 oktober heeft Uitzendbureu hET, Werx & Bas Netwerk onder zijn hoede genomen. Daardoor kunnen wij ons dienstenaanbod uitbreiden en hopen wij nóg meer te kunnen inspringen op, en voldoen aan uw vraag naar goede vakmensen.

Persoonlijk contact, resultaatgerichte oplossingen in een all-in concept. Dat is waar wij voor staan én gaan. U kunt nog steeds vertrouwen op de kwalitatieve dienstverlening die u van ons gewend bent.

Werx: voor werk in autoschadeherstel

Werx is gespecialiseerd in de autoschadeherstelbranche. Dit is als initiatief vanuit de branche ontstaan omdat er in Nederland een groot tekort bestaat aan vakkundig, geschoolde en gemotiveerde autoschadeherstellers. Deze ruime ervaring in de schadeherstelbranche versterkt deze tak binnen Uitzendbureau hET aanzienlijk en wij zijn dan ook erg verheugd dat we onze krachten gaan bundelen!

Zowel de kernwaarden van BAS-Netwerk & Werx sluiten naadloos aan

We nemen natuurlijk niet zomaar bedrijven over. BAS-Netwerk en Werx zijn bedrijven die, net als wij, gaan voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit en deskundigheid. Met korte lijnen zorgen we voor snelle reacties en resultaatgerichte oplossingen. BAS-Netwerk en Werx streven altijd naar een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en kandidaten. Dat is bij Uitzendbureau hET niet anders!

Meer weten?

Klanten en uitzendkrachten zijn op de hoogte gesteld van deze overname. Bij vragen kan altijd contact met ons opgenomen worden. We helpen u graag verder! En bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Onze dienstenaanbod is alleen maar groter geworden! We drinken graag een kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken