Krachtig herstel van de flexmarkt 2021!

Terug naar nieuws overzicht.
21 juni 2021

Krachtig herstel van de flexmarkt 2021!

Dat de uitzendbranche hersteld is van de coronacrisis blijkt heel duidelijk uit de nieuwste ABU-cijfers. In de afgelopen periode steeg het aantal uitzenduren met 39% en de omzet van de uitzendsector steeg met 40% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De uitzendbranche heeft het krimpjaar 2020 zelfs afgesloten met klein omzetplusje. Daarmee kan gesteld worden dat de uitzendsector over het algemeen de coronacrisis achter zich heeft gelaten. Dat geldt natuurlijk niet per se voor uitzendbedrijven in de door de coronacrisis zwaar getroffen sectoren.

Ook binnen Uitzendbureau hET merken wij dat de uitzendbranche herstellende is. We krijgen veel leuke nieuwe aanvragen binnen, waaruit mooie samenwerkingen ontstaan voor langer termijn. De crisis heeft ons geleerd om flexibel te zijn en te investeren in personeel en  digitalisering.

Wij kijken er enorm naar uit om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met partners, nieuwe werknemers te verwelkomen binnen Uitzendbureau hET. Om zo samen de wereld van werk door te ontwikkelen.

Interesse in een samenwerking met Uitzendbueau hET? Neem vrijblijvend conract met ons op door te bellen naar 024-3888123 of stuur een mail naar hetwerkt@uitzendbureau-het.com

Bron: Flexmarkt.nl