Investeren, innoveren, digitaliseren en opleiden zijn de kernfactoren van Uitzendbureau hET

Terug naar nieuws overzicht.
13 april 2021

Er liggen kansen voor de uitzenders na de coronacrisis! De krapte op de arbeidsmarkt komt snel weer terug en dat noodzaakt uitzenders onder andere te investeren in uitzendkrachten verteld Rob Witjes, Hoofd arbeidsmarktinformatie bij UWV. Hij adviseerde ABU-leden in te spelen op de behoefte die er nu in de markt is. Met name in de zorg sector. Hij complimenteerde uitzenders voor hun rol hierbij in het afgelopen jaar. Uitzendbureau hET speelt hier ook op in en is ook druk bezig met het inrichten van het duaal traject. Zo bieden wij verschillende zorg opleidingen versneld aan zodat we direct de zorg sector kunnen ondersteunen.

Wim Davidse, flexstrateeg, schetste de kwetsbaarheid en kansen voor uitzendkrachten. Door crisis en krapte verliezen mensen hun baan, maar post-corona zal er herstel zijn van de economie. En na elke crisis komt de uitzendbranche sterker terug. Uitzenders moeten de wendbaarheid van de ondernemingen organiseren. Dat biedt perspectief. Davidse voorspelt een krimp van.

Uitzendbureau hET is er helemaal klaar voor om de personeelszaken van het bedrijf uit handen te nemen. Zodat het u weer kan focussen op de core-business. Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet gaan we een langdurige samenwerking aan.

Graag tot snel!

Bron: Abu.nl/kennisbank