hET VWG Corporate Finance Magazine over Berdrijfsovernames

Terug naar nieuws overzicht.
22 juni 2022

hET VWG Corporate Finance Magazine over Berdrijfsovernames!

Voor het VWG Corporate Finance magazine over Berdrijfsovernames is onze directeur Rutger van Lee geïnterviewd over de overname van Werx B.V. en Bas Netwerk B.V. Wij geven je hierbij een kijkje binnen Uitzendbureau hET over het tot stand komen van deze overname.

Blij zijn wij met de match die VWG voor ons gemaakt heeft. Wij kijken dan ook succesvol terug op onze eerste overname en dit smaakt naar meer! Onze ambitie is om naast autonome groei ook te groeien via de buy & build strategy. Uitzendbureau hET heeft nu een mooi platform staan waarbij we graag nog meerdere detacheerders/uitzenders willen overnemen. Het maakt voor ons overigens niet uit in welke branche we opereren, we zijn flexibel, de diversiteit die we de bieden maakt ons bedrijf uniek.

Benieuwd naar het gehele interview? Deze kan je lezen via de onderstaande link. Wil jij meer informatie over hoe deze overname tot stand is gekomen of heeft het interview je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact op met Rutger van Lee door te mailen naar rutger.vanlee@uitzendbureau-het.com of bel naar +31 (0)24 – 2049115.

Michiel Segers nogmaals bedankt voor het mooie interview!

Magazine_VWG_Uitzendbureau_hET