De werkelijkheid van het Coronavirus in de flexbranche!

Terug naar nieuws overzicht.
23 maart 2020

Corona beheerst ons leven en ons werk. Door de coronacrisis worden veel ondernemers en werknemers hard getroffen. Wij vinden vanuit onze maatschappelijke rol iets te moeten doen.

Het treft ons allemaal, men staat er vandaag de dag mee op en gaat ermee naar bed.
Sinds afgelopen week is er voor veel mensen de onzekerheid ontstaan of de rekeningen nu of in de nabije toekomst wel betaald kunnen worden.

Mocht u een personeelsoverschot hebben dan nemen wij graag in overleg de kandidaten over, zodoende u geen extra personele kosten heeft in deze moeilijke tijden.

Daarnaast zitten veel flexwerkers, uitzendkrachten en zzp’ers die werkzaam zijn in de sectoren zoals de horeca, evenementen- en reisbranche zitten noodgedwongen thuis vanwege de rigoureuze Corona maatregelen. Voor deze mensen probeert Uitzendbureau hET een passende werkgever te vinden, zodat ook zij hun rekeningen kunnen blijven betalen. Helpt u mee?

Uitzendbureau hET is momenteel 24 uur per dag bezig om deze mensen in te laten stromen in de sectoren waar de vraag naar werknemers momenteel juist toeneemt. Is uw bedrijf actief in de zorg, logistiek, voedingsindustrie of schoonmaak en heeft u dus waarschijnlijk extra vraag naar personeel?

Neem dan contact op met Uitzendbureau hET!

Wij hebben per direct gezonde harde werkers beschikbaar!

Stay safe en zorg goed voor elkaar.