hET werk vind je bij hET

Persoonlijk contact
Kwaliteitsgericht
Flexibel
Snel
Ondernemend
Resultaatgericht
Accordion section
1

Wanneer je in Nederland aan de slag gaat dan ben je verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Wij melden daarom al onze arbeidsmigranten aan bij de HollandZorg. Op die manier zijn zij ervan verzekerd dat als er iets is, zij gewoon aanspraak kunnen maken op de juiste zorg.

2

Mocht je als arbeidsmigrant in Nederland aan de slag willen, dan wil je natuurlijk wel een goed onderkomen hebben. Om die reden bieden diverse huisvestingen, om te garanderen dat je naast je werk ook een goed thuis heb. Bekijk de verhalen van jouw toekomst collega’s om te zien hoe zij de huisvesting ervaren.

 

3

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat jij aan de slag gaat geven we je daarom informatie over eventueel risicovolle werkzaamheden. Daarnaast is het bij ons mogelijk om je VCA diploma te halen. Je krijgt van ons een boek in je moedertaal aangeboden. Daarnaast betalen wij het eerste examen. In plaats van onkosten te maken, kan je daardoor bij ons van je welverdiende loon genieten.

4

Uiteraard bouw je bij ons, net als bij andere werknemers het geval is, ook pensioen op. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je bij het bereiken van de AOW-leeftijd gewoon een pensioen hebt. Op de website van StiPP kan je daarbij checken hoeveel pensioenkapitaal je reeds hebt opgebouwd.

5

Wanneer je als bijvoorbeeld timmerman of dakdekker aan de slag gaat, val je onder de CAO Bouw. Deze CAO is niet aangesloten bij het StiPP, maar heeft een apart pensioenfonds opgericht, namelijk de bpfBOUW. Ook op deze website kan je teruglezen hoeveel pensioenkapitaal je hebt opgebouwd.

Blue left white right section

Tekst links

Button 1
Witte titel

Witte tekst

Button 2Button 3

Overview ga naar section

Reference slider section

Split section

Uitzendbureau hET gaat voor jou op zoek naar de juiste baan.

Uitzendbureau hET zet zich al 20 jaar in om voor jou de juiste baan te vinden. Dit doen we door je allereerst uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Vervolgens zoeken we op basis van jouw kwaliteiten een bijpassende opdrachtgever. Door het persoonlijke contact die we met jou en onze opdrachtgevers hebben, vinden we voor jou altijd de juiste match.

Ik zoek werk

Split section

Wilt u uw flexibele schil uitbreiden?

Uitzendbureau hET bouwt aan langdurige relaties, is ambitieus en biedt in de uitzendsector de kwalitatief meest hoogwaardige dienstverlening. Onze groep uitzendkrachten is speciaal geselecteerd op hun kwaliteiten en vormen de basis van ons succes.

Ik zoek personeel

Text buttons section

Subtitel

Tekst

Text slider section

Text centered section

Subtitel

Uitzendbureau hET zet zich al 20 jaar in om voor jou de juiste baan te vinden. Dit doen we door je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek om op deze manier een bijpassende opdrachtgever te vinden. Door het persoonlijke contact die we met jou en onze opdrachtgevers hebben, vinden we voor jou altijd de juiste match.

What we do section

Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau hET is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van zowel ongeschoolde als gekwalificeerde flexwerkers.

Meer informatie
Bemiddeling voor ZZP’ers

Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik maken van de diensten van een ZZP’er aan ZZP’ers met de juiste vaardigheden.

Meer informatie
Werving & Selectie

Met een uitgebreide database van werknemers selecteren wij altijd een matchende kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel.

Meer informatie
Payroll

Geen zin in administratieve rompslomp en het dragen van bepaalde risico’s? Dan biedt hET Payroll de juiste oplossing voor u.

Meer informatie
hET Inhouse

Wanneer u als klant kiest voor onze inhouse dienstverlening, nemen wij binnen uw bedrijf uw zorgen uit handen.

Meer informatie